Ще до того, як колишній мер Херсону Володимир Сальдо відкрито перейшов на сторону російських окупантів, які пізніше і отруїли його та заховали в одній із клінік Москви доживати віку, 66-річний зрадник полюбляв мати коханок на стороні, яким дуже щедро віддячував за проведений разом час.

Навіть до початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну, місцеві пабліки неодноразово писали про, так би мовити, не зовсім християнське життя проросійського політика, який ніколи не скривав свої симпатії до Кремля: у 2014 підтримував Антимайдан і голосував за Диктаторські закони, був членом «Партії регіонів» і «Наш край», а після окупації Херсону залишився у місці з росіянами, які і призначили його так званим «главой Херсонской ВГА».

В одному з довоєнних інтерв’ю 2019 року місцевим журналістам йому поставили відверте запитання про слухи, які довгий час гуляють містом, що начебто у Сальдо є чимало коханок, яким він купляє квартири і машини, ремонтує дороги до їх будинку, призначає на високі посади. Сальдо звісно не підтвердив це, але й не спростував значну частину слухів, з посмішкою реагуючи на запитання.

Але правду важко приховати, особливо коли ти зрадник і проросійський колаборант. Місцеві говорять про трьох його головних коханок – Ольга Співакіна, Світлана Запоріжська та Ангеліна Крутих, яких до сьогоднішнього дня Сальдо забезпечує всім необхідним. Практично всі вони залишились в окупованому Херсоні, отримали там посади у фейковій адміністрації і активно підтримують «руський мір», а вірніше те, що він приносить самому Сальдо – фінансову чи політичну вигоду. Спробуємо більш детально розповісти про них.
Мабуть найближчою людиною і найдавнішою коханкою Сальдо є його підлегла, однодумниця і однопартійка Співакіна Ольга Володимирівна - депутатка Херсонської міської ради та секретар фракції «Блоку Володимира Сальдо». Співакіна молодша від Сальдо майже на 30 років. Спільно із колаборантом виховує неповнолітню дитину, на яку регулярно отримує кошти від нього. Навіть на сайті «Миротворець» є інформація про Ольгу Співакіну, яку там так і називають – коханка Сальдо.

Популярные статьи сейчас

Аналоги Humvee, MaxxPro и M113 на поле боя против оккупантов: видео боя спецподразделения Сил обороны

Украинцы будут отвечать за свои пенсии сами: Денис Шмыгаль ошарашил пенсионеров

Владимир Манукян: как криминальный авторитет времен Януковича построил бизнес на спекуляции и вымогательстве

"На старости поумнела, разговаривать стала": хейтеры "заклевали" Аллу Пугачеву по полной

Все новости

Скрін-шот із бази даних сайту «Миротворець» про коханку Ольгу Співакіну

Ще одна коханка херсонського зрадника – Запоріжська Світлана Василівна, так само як Ольга Співакіна молодша від Сальдо на понад 30 років, любить розкішний спосіб життя і проживала із посібником окупантів більше 2 років в одній квартирі.

Працювала секретарем Сальдо і заходиться на його утриманні. Місцеві кажуть, що від початку вторгнення втекла до тимчасово окупованого Криму, звідки виїхала жити до сестри у Білорусь. Однак, за інформацією деяких ЗМІ, нещодавно повернулась до окупованого Херсону.

Скрін-шот профілю у «Telegram» коханки зрадника Світлани Запоріжської

Наймолодша з усіх коханок колаборанта Сальдо – така собі Крутих Ангеліна Миколаївна, 1985 року народження, тобто на декілька років молодша від французької дочки зрадника Ірини. Налякавшись війни і російських окупантів, втекла до Польщі, а потім вже після призначення Сальдо главою псевдо-адміністрації повернулась до Херсону, де отримала посаду у тій же фейковій структурі.

Фото із соціальних мереж наймолодшої коханки Сальдо – Ангеліни Крутих

Отже, що наразі найбільше цікавить місцевих читачів, так це те, чи в курсі всі ці коханки Сальдо про існування одна одної, і що будуть робити у випадку смерті колаборанта, який і так знаходиться у штучній комі у Москві. Найімовірніше, почнуть ділити те майно і кошти, які ще не встигли роздерибанити окупанти і шукати собі нових патронів в окупаційні владі, оскільки після звільнення Херсону всіх їх чекає в’язниця.