Украинский певец, автор песен, музыкальный продюсер и актер Positiff вспомнил важный момент из истории Украины. Популярный артист вспомнил Революцию достоинства и рассказал, что в те времена происходило на Майдане Независимости в Киеве.

Соответствующую публикацию Positiff разместил в своем профиле в Instagram.

"Революція гідності стала визначальним моментом в історії України, коли народ країни відстоював свої права і боровся за свободу. Як учасник цього руху я пам'ятаю мужність і рішучість тих, хто вийшов на вулиці, щоб вимагати змін. На Майдані була своя романтика. Там я зустрічав людей з різноманітними професіями, поглядами, різних за віком та статусом. Митці, художники, актори та письменники стояли пліч-о-пліч зі спортсменами та інженерами! Запах шин, пороху та перцівки, готування коктейлів Молотова та ароматного глінтвейну з "госдепівськими пєчєньками", жваві нічні дебати щодо бачення нашого майбутнього", - написал Positiff.

Также украинский артист вспомнил, как в то время создали самооборону, которая должна была охотиться на титушек.

Популярные статьи сейчас

"Киевстар" потешил украинцев: такой "лепоты" никто не ожидал

100-летняя бабушка раскрыла маловероятный и дерзкий секрет долгой жизни: "Мне нравиться…"

Зеленский подписал новый закон о пенсиях для украинцев: что изменилось и чего ожидать

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

Все новости

Фото Positiff
Фото Positiff

"Ми стояли разом, об'єднані прагненням до кращого майбутнього. Ми знали, що наші голоси мають значення і що у нас є сила змінити ситуацію. Там я по-справжньому відчув нашу єдність! Перехоплювало подих, коли співали гімн, і сковував шалений страх, коли побачив перші жертви… На жаль, багато відважних героїв загинули в боротьбі за свободу, і пам'ять про них живе в серцях усіх українців. Ми вшановуємо їхню пам'ять, продовжуючи боротися за цінності, за які вони віддали своє життя. #героїневмирають", - также добавил певец.

Напомним, что украинский артист Сергей Бабкин обратился к публике с наставлениями.

Как ранее сообщал портал "Акценты": украинский певец Сергей Бабкин вспомнил жизнь до войны.

Также портал "Акценты" писал, что украинский певец Melovin рассказал о новых отношениях.