Серед російських окупантів є чимало ув'язнених чи засуджених. Зокрема, на фронті помітили ієромонаха РПЦ, який розбещував дітей.

Так, журналісти помітили на фронті Юрія Абрамова – це ієромонах Російської православної церкви Спірідон.

Розбещував десятки дітей

У 2021 році суд Росії засудив його до 18 років колонії у справі про розбещення 53 дітей. Однак у 2023 ґвалтівника впізнали на відео з українського фронту.

У мережі пишуть, що так виглядає соціальний ліфт Росії. Ймовірно, ієромонаха завербували до ПВК "Вагнера", оскільки його очільник Пригожин збирає туди зеків, обіцяючи амністію.

Втрати ворога – шалені

Від початку повномасштабного вторгнення лави "двохсотих" уже поповнили 147 470 російських військових. Це приблизна статистика, адже точно підрахувати втрати у зонах ведення активних бойових дій надзвичайно складно. Втрати вбитими та пораненими вже можуть сягнути і 200 тисяч. Лише за добу 24 лютого ЗСУ ліквідували 650 бійців.

Популярные статьи сейчас

После Вишневого пошли за Краматорском: как продолжают разворовывать средства

Хищение, коррупция и аморальное поведение: Зеленский ответил на петицию об увольнении Бугрова

Новая массовая гуманитарная помощь: как получить вне зависимости от статуса и места проживания

Кризис масложировой отрасли: чем грозит украинцам высокий экспорт подсолнечника

Все новости

Крім того, нещодавно в Україні ліквідували окупанта Андрія Максака, який був заступником начальника штабу окупаційних військ із так званої псевдореспубліки на Донбасі. "Бавовна" прилетіла йому просто в ліжко, коли він спав у підвалі.