Жінка зі своєрідною залежністю, яка називається ксилофагією, стверджує, що вона з'їдала половину рулону туалетного паперу щодня протягом 23 років.

Цю новину оприлюднили на популярному британському порталі.

Для більшості людей рулон туалетного паперу є необхідністю, яку вони ніколи не подумали б піднести до рота. Але одна жінка з Чикаго заявила, що з'їдає половину рулону кожного дня.

47-річна Кеша почала їсти туалетний папір у шостому класі після того, як у дитинстві пережила травму, пов'язану з тим, що вона поїхала з дому, щоб жити з бабусею та тіткою.

Вона з'явилася на каналі TLC «Моя дивна залежність» у віці 34 років, де розповіла про свою 20-річну боротьбу із пристрастю до туалетного паперу. Деякі глядачі навіть запитували, що виходить на іншому кінці.

Популярные статьи сейчас

Николай Злочевский продолжает высасывать деньги из Украины: подключил кипрский оффшор

Николай Томенко объяснил абсурдность российских реалий: "Кирилл благословил нелегитимного Путина на «священную войну» до…2100 года"

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Кеша сказала: «Я думаю, що жадаю цього, тому що мені подобається, як туалетний папір відчувається моїм язиком, як він розчиняється, коли потрапляє на язик».

Жінка їсть туалетний папір 23 роки
Жінка їсть туалетний папір 23 роки

Вона зізналася, що з'їдає до половини рулону – близько 75 аркушів туалетного паперу щодня.

Її фаворитом є двошаровий туалетний папір, і він поділяє нитки, щоб його «легше засвоювати».

Вона носить його в сумочці, в бардачку в машині, і навіть бере із собою в кіно, щоб перекусити.

Мама Кеші міркувала про те, коли вперше з'явилася ця звичка, і сказала: "Щоразу, коли я бачила Кешу, у неї в руці була серветка, і вона намагалася сховати її за спиною. Якщо ти спробуєш відібрати в неї це, вона засмутиться".

Стан Кеші насправді називається "ксилофагія". Журнал "Промислова психіатрія" визначає його як "розлад, пов'язаний із вживанням паперу", при якому люди ковтають "їстівні або неїстівні речовини".

Читайте також:

"Гібрид кажана та пантери": дивний "кіт-вампір" поставив мережу на вуха

У російському магазині кримське вино позначили, як продукт з України: тут почалася істерика і кошмар