У мережі з'явилася неймовірна історія одного щасливчика. Справа в тому, що житель Америки випадково купив собі два однакових лотерейних квитки, але те, що сталося потім, поставило практично весь світ на вуха.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «nv»

Є відомості про те, що 67-річний американець, який проживає в штаті Мічиган, випадково придбав два ідентичні лотерейні квитки, які подарували йому подвійний джек-пот. Так, ці білети були з однаковими номерами 04-10-12-20-30. Найцікавіше в тому, що кожен із них подарував чоловікові джек-пот у розмірі 120 тисяч доларів. У результаті чоловік зірвав подвійний куш у розмірі 240 тисяч доларів.

«Я увійшов до свого лотерейного облікового запису після розіграшу, щоб перевірити свої квитки, і я не міг повірити, коли побачив приз у розмірі $240 338 доларів. Я не міг не розсміятися», – поділився щасливий пенсіонер із США.

Окрім цього, 67-річний американець розповів, що частина виграних грошей витратить на якісну освіту для свого сина. Щодо іншої частини грошей, то він їх збирається просто відкласти.

Популярные статьи сейчас

Николай Злочевский продолжает высасывать деньги из Украины: подключил кипрский оффшор

Зеленский обратился к украинцам из-за войны в Израиле

Церковь запрещает: в какие дни нельзя печь Пасхальные куличи, названы благоприятные даты

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Все новости

Так, цей випадок може змусити людей повірити в чудеса, інакше цього не назвати, оскільки таке везіння практично нереально. Однак варто зауважити, що у житті бувають усілякі випадки, від яких можна буквально втратити голову.

Читайте також:

Українці схопляться за голови: нові тарифи на комуналку можуть ввести у ступор

Ковбой Мальборо: молодий півень прийняв коня за курку і серйозно сконфузився

"Гібрид кажана та пантери": дивний "кіт-вампір" поставив мережу на вуха