Эту благотворительную инициативу также поддерживают меценаты и предприниматели.

Только за последние несколько месяцев фонды приобрели и доставили в медицинские учреждения на донецком и запорожском направлениях четыре аппарата Prismaflex – «искусственные почки» для пациентов с острой почечной недостаточностью.

Во время последнего визита в Донецкую область благотворители передали электрохирургический аппарат, медицинский отсос, аппарат для герметизации сосудов и другое медицинское оборудование госпиталя ГНСУ, который базируется непосредственно вблизи линии столкновения.

Також БФ «Надія» і фонд Дениса Парамонова вже придбали пʼять апаратів Еsay Pulse Schiller (Швейцарія), які використовуються для реанімаційних дій як в польових умовах та під час евакуації, так і в відділеннях інтенсивної терапії. Завдяки такому обладнанню на харківському, запорізькому та донецькому напрямках вдасться врятувати ще більше життів українських захисників та захисниць. Загалом лише за останні кілька місяців придбано і доставлено на передову обладнання на суму близько 15 мільйонів гривень.

Популярные статьи сейчас

«Договорняки» ЧАО «ДИПРОСВЯЗЬ» с ГСЧС по схематозу внедрения системы оповещения

Торт на 100 тысяч и Полякова: прокурор и следователь ДБР отыграли королевскую свадьбу

Бесплатный отдых в Карпатах: украинцы могут насладиться роскошной тишиной за "просто так"

Олаф Шольц следующий? После скандального ареста Дональда Трампа в ЕС взялись за канцлера Германии

Все новости

«Співпраця фонду «Надія», фонду Дениса Парамонова, і меценатів, які включаються в наші благодійні проекти, - це приклад ефективної роботи із забезпечення медичних закладів на лінії фронту найнеобхіднішим обладнанням. Від того, наскільки добре оснащений шпиталь, напряму залежить якісь і ефективність допомоги, а головне - життя наших воїнів, які вони зможуть врятувати», - розповів Валерій Дубіль, голова наглядової ради фонду «Надія», перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації.