Петиція з’явилася на сайті Бориспільської міської ради.

«Боротьба йде також з внутрішніми ворогами, зрадниками, запроданцями, корупціонерами та іншими паразитами, які шкодять Україні та її народу. Треба очистити нашу країну від цих елементів, які збагачуються за наш рахунок. Тому прошу вас допомогти та підтримати цю петицію», - повідомив небайдужий громадянин Борисполя в соцмережах.

У соцмережах повідомили, що місту не потрібен секретар, який незаконно виконує обов’язки міського голови, а раніше взагалі був членом проросійської «Партії регіонів» Януковича, про що також вже писали в ЗМІ. У дописі йдеться про те, що в багатьох містян виникає питання, як Байчас став найбагатшою людиною Бориспільської громади і як у його власності опинилася половина міста, зокрема сотні гектарів землі й заповідники. Найімовірніше, величезні статки Байчаса пов’язані з його багаторічною корупційною діяльністю в місті.

Раніше в медіа вже повідомляли про корупційні скандали й незрозумілі тендерні закупівлі, які затверджував Байчас, зокрема встановлення в Борисполі флагштока за майже 5 мільйонів гривень, системи відеоспостереження за кілька мільйонів гривень і придбання під час війни автомобіля за майже 100 тисяч доларів. Усі ці скандали неодноразово опинялися у фокусі ЗМІ і громадськості, неодноразово містяни висловлювали своє обурення щодо дій Байчаса у соцмережах.

Підписання петиції допоможе захистити стратегічно важливе під час війни місто Бориспіль від безкарних розкрадань міського бюджету й ігнорування реальних проблем міста під час війни.

Популярні статті зараз

Віталій Хомутиннік: кримінальний шлях до успіху стартапера та олігарха

Блогери виклали роботу ППО у Києві: засвітилася дружина наркобариги Інна Воронова та навіть Ксенія Мішина

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости