Чоловік, який каже, що він мандрівник у часі з 2671 року, заявив, що цього року відбудеться низка подій, що змінять світ — від відкриття нових ліків від хвороб до вторгнень інопланетян.

Цю інформацію розмістили на одному із порталів Бтиранії.

Іно Аларік, також відомий як @theradianttimetraveller, отримав понад 26 000 підписників за публікацію попереджень про майбутні події.

Зараз самопроголошений мандрівник у часі стверджує, що буде зроблено важливі наукові відкриття після того, як 8000 людей буде обрано інопланетянином для порятунку нашої планети.

Скрін посту у ТікТок
Скрін посту у ТікТок

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

У відео, яке набрало понад 7900 лайків, Іно пояснив: «УВАГА! Всім, хто вважає мене фальшивим мандрівником у часі, згадайте ці важливі події в частині 2023 року. 23 березня: 8000 чоловік обрано для порятунку людства інопланетянином, відомим як Чемпіон. Чемпіон доставить цих людей на іншу придатну для життя планету, щоб урятувати вид від іншої ворожої інопланетної раси. 15 травня 2023 року: 750-футове мегацунамі обрушується на Сан-Франциско, штат Каліфорнія, забираючи життя понад 200 000 людей. 12 червня в результаті землетрусу магнітудою 9,5 відкривається траншея глибиною 5 миль, що вивільняє багато видів, які вважалися вимерлими».

Скрін посту у ТікТок
Скрін посту у ТікТок

Однак це далеко не всі його попередження, оскільки чоловік додав: «12 серпня: Вчені знаходять ліки від раку шкіри, використовуючи білки гіпофіз. 3 грудня 2023: глибоко в Амазонці виявлено великий кристал, що має здатність виліковувати всі недуги та травми. 29 грудня: вчені знайшли спосіб використовувати стовбурові клітини для вирощування заміщуючих органів та нових видів органів».

Читайте також:

"400 серцевих нападів!" Новий фільм від Netflix змусив оніміти навіть найстійкіших

"Коричневе золото": гній став справжнім скарбом на тлі овочевої кризи на Заході