У мережі повідоми, що в нападі на Зал Царства Свідків Єгови в передмісті Гамбурга Альстердорф, Німеччина, могло бути задіяно кілька людей. Так, у жахливому інциденті підозрюється кілька бойовиків.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «dailystar»

Німецька поліція повідомляє, що вони знайшли тіло у пошуках озброєного злочинця, відповідального за масову стрілянину в центрі Свідків Єгови у Гамбурзі, Німеччина.

У ході того, що в місцевих репортажах описується як «неймовірна кривава лазня», шістьох людей було вбито і дещо серйозно поранено в Залі Царства Свідків Єгови в передмісті Альстердорфа. Повідомляється, що ще 17 людей зазнали легких травм.

Поліція повідомила, що їх попередили про стрілянину близько 21:15 і швидко прибули на місце події. Вони сказали, що після того, як прибули співробітники, вони почули постріл із верхнього поверху.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Незважаючи на ранні повідомлення про те, що кілька підозрюваних перебувають у бігах, тепер поліція заявляє, що не було прямих вказівок на те, що стрілець перебуває на волі, і що цілком імовірно, що злочинець чи злочинці перебували або в будівлі або серед мертвих.

Місце вбивст
Місце вбивст

Після перших викликів служби екстреної допомоги до місця злочину було стягнуто сили поліції та швидкої допомоги з усього міста.

Декілька представників громадськості зателефонували до служб екстреної допомоги одразу після 9 вечора, щоб повідомити, що чули те, що, на їхню думку, було пострілами на вулиці Ділбегу, на південь від міського аеропорту.

Німецька поліція написала у Твіттері: «В Альстердорфі проводиться масштабна поліцейська операція. Нині ми вивчаємо передісторію та незабаром надамо додаткову інформацію».

Жителів Гамбурга, другого за величиною міста Німеччини, попередили про «надзвичайну небезпеку» через німецьку програму для сповіщення про стихійні лиха.

Читайте також:

"Кінець світу все ближче": страшна аномалія в стилі фільму жахів у Китаї поставила весь світ на вуха

Чемпіон бойових мистецтв у костюмі "Людини-павука" нокаутовав жінку у супермаркеті