Надійшла інформація про те, що Сколівський районний суд Львівської області визнав винним племінника колишнього мера Сколе. Справа в тому, що п'яний родич колишнього чиновника став винуватцем смертельного ДТП.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «zaxid»

Як повідомляється, племінник скандального колишнього мера Сколе Володимира Москаля, Роман Кашаник спровокував трагічну ДТП у нетверезому стані.

Житель Сколе у ​​нетверезому стані виїхав на зустрічну смугу, що стало справжньою трагедією. Через те, що п'яний племінник колишнього чиновника порушив ПДР, загинув чоловік, жінка та 10-річна дитина. Так, це сталося тоді, коли Роман Кашатник, п'яний племінник колишнього мера Сколе, вилетів на зустрічну смугу.

У суді Романа Кашаника визнали винним у смертельній ДТП і впаяли йому 7 років в'язниці. Його також позбавили прав водія на 10 років.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Трагічна ДТП стала причиною смерті чоловіка, жінки та їхнього сина
Трагічна ДТП стала причиною смерті чоловіка, жінки та їхнього сина

Як повідомляється, трагічна аварія сталася ще 20 липня 2021 року на трасі Київ – Чоп. На той час п'яному порушнику було 24 роки, і він сидів за кермом Opel Astra. Він перевищив допустиму швидкість і вилетів на зустрічну смугу, протаранивши Mazda 6, в якій були 4 члени однієї родини. На превеликий жаль, загинув чоловік, жінка та 10-річний хлопчик, а їхня 7-річна донька залишилася сиротою.

Щодо Романа Кашаника, то він зізнався у порушенні ПДР, але він спростовував той факт, що він був п'яним. Проте експертиза показала, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

Після того, як справу розглянув суддя Юрій Ясинський, сина колишнього мера Сколе засудили до тюремного ув'язнення на 7 років і позбавили прав на 10 років. Однак на вирок може бути подано апеляцію.

Читайте також:

Активи "паломниці" Оксани Марченко заарештовано судом: на що підуть гроші зрадниці