Чоловік, статки якого перевищували 1 мільйон фунтів стерлінгів, напав на батька, який гуляв зі своєю 12-річною дочкою. Справа в тому, що тато намагався завадити йому, коли той домагався двох жінок на вулиці.

Цю інформацію розмістили на порталі «dailystar»

Колишнього бізнесмена-мільйонера, який зрештою займався жебрацтвом на вулицях, був ув'язнений за побиття невинної людини на очах у своєї дочки.

У заяві потерпілий розповів, як він боявся, що пара головорізів накинеться на його дочку, і все ще почувається небезпечно у власному будинку після того, як Домінік Хадсон і Пол Блумфілд пішли за ними додому.

Він щосили намагався посміхатися або говорити після нападу, але йому важко водити свою дочку до школи після жахливого інциденту.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Все новости

Хадсон, статки якого, як колись казали, було «понад 1 мільйон фунтів стерлінгів» після створення двох фірм зі стягнення боргів, напав на чоловіка, який вказав йому на хамську поведінку по відношенню до двох жінок.

Домінік Хадсон
Домінік Хадсон

Під час нападу герой-сміливець містер Макканн, якому за 40, повів свою дочку Марі в безпечне місце, але був жорстоко побитий Хадсоном, у якого був ніж.

Постраждалий отримав великий поріз на лівій щоці та 3-сантиметрову рану на підборідді.

47-річний Хадсон дуже пристрастився до наркотиків і пив горілку. Він тримав кастети у себе вдома, а на місці події було виявлено закривавлені ножі.

У Королівському суді на Міншалл-стріт у Манчестері Хадсон-старший і професійний злочинець Блумфілд, який мешкає по сусідству з ним, зізнався у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень Макканну. Також він зізнався про наявність зброї, і кожен із них був ув'язнений на 40 місяців.

Інцидент стався 1 серпня минулого року, коли містер Макканн йшов додому зі своєю дочкою в Сейлі і побачив, як Хадсон і Блумфілд б'ються з двома жінками на протилежному боці дороги.

Пол Блумфілд приєднався до нападу
Пол Блумфілд приєднався до нападу

У заяві Маккан сказав поліції: «Я боявся, що отримаю серйозні травми. Мені було важко посміхатися та говорити, і мені довелося звернутися до фахівця. Це важке випробування вплинуло на моє навчання в університеті, і навіть водити мою доньку до школи — справжній стрес. Я більше не можу лягати спати, якщо мої двері не зачинені. Я більше не почуваюся у безпеці у власному будинку».

На захист Хадсона адвокат сказав: «Колись він був дуже успішною людиною зі статком понад 1 мільйон фунтів стерлінгів і займався бізнесом, але з тих висот він дуже швидко перейшов до вуличних бійок і випрошування героїну. Він визнав, що його поведінка була абсолютно неприйнятною, і хоче працювати над майбутнім, вільним від наркотиків».