Чоловік, який заснув у одному з вагонів метро, ​​вразив соціальні мережі. Справа в тому, що поки він спав, на нього заліз щур, який лазив по ньому з ніг до голови. Однак коли пасажир прокинувся, його реакція на те, що відбувається, дуже вразила не лише пасажирів у метро, ​​а й користувачів соціальної мережі.

Відповідні кадри розлетілися у всіляких соціальних мережах.

Те, що люди засинають у метро – поширене явище. Однак зараз мова йтиме про щура, який заліз на сплячого чоловіка у метро в місті Нью-Йорк.

Гризун, який з'явився невідомо звідки, застрибнув на туфлі чоловіка і почав повзати як у себе вдома. Після того, як сплячий пасажир зрозумів, що щось відбувається, він трохи злякався. Однак багато людей, які побачили його реакцію, почали їм захоплюватися і зізнаватись у тому, що вони просто вистрибнули б з поїзда, причому на ходу.

"Ось так витримка, респект!", - пише один із користувачів.

Популярні статті зараз

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Лавочку прикрито: Нацбанк позбавив ліцензії термінали IBOX. Що чекає на клієнтів Monobank

Все новости

Окрім цього, на одному з каналів Youtube було опубліковано дані кадри, що відбувалися у вагоні метро.

"Дивне відео, на якому щур рухається по всьому тілу пасажира нью-йоркського метро, ​​приголомшило Інтернет. Відеокліп був опублікований у Твіттері користувачем @Jazzie654. Підпис говорив: "Я не знав, що в метро Нью-Йорка або в будь-якому іншому метро є щури"", - підписано відеоролик у мережі.

Люди також не промовчали та почали залишати коментарі під відео.

«Омг!, що? Я б кричав і дряпався як божевільний!», «Чому Нью-Йорк не бореться з пацюками?», - залишають відгуки користувачі мережі.

Скрін коментарів
Скрін коментарів