Чоловік "B-boy" провів роки, перетворюючи своє тіло, зробивши понад 1500 татуювань, а також різні модифікації тіла. На даний момент він нібито вважається наймодифікованішою людиною у світі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «dailystar»

Батько, якого назвали «наймодифікованішим чоловіком у світі» через його унікальну зовнішність, розколов собі руку і заявив, що він перша людина, яка будь-коли піддавалася цій процедурі.

Тепер же 40-річний чоловік поділився своїм останнім ходом – отримати собі «диявольську руку».

Він вважає, що сміливий вчинок - це перший у світі крок у його великому прагненні бути іншим.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Марсело сказав: «Я роблю нову модифікацію, якої ще не існує у світі. Я вже вивчав модифікації тіла у світі, і з того, що я бачив, ніхто ще не зробив такої модифікації».

Два місяці тому уродженець Бразилії, який мешкає у Сан-Паулу, поговорив з другом, який спеціалізується на екстремальній модифікації тіла, щоб спланувати процедуру. Вони провели багато досліджень, перш ніж взятися за скальпель.

За ці роки Марсело витратив близько 30 000 фунтів стерлінгів на татуювання та модифікації тіла, і, за його оцінками, 98% його тіла було змінено.

Нещодавно він зробив ще вісім татуювань, новий імплантат у руці та один на лобі, але диявольська рука нічого не коштувала батькові, бо його приятель зробив це безкоштовно.

Марсело розділив свою руку навпіл
Марсело розділив свою руку навпіл

Розповідаючи про процес, він сказав: "Спочатку ми почали робити операції на руці, видаляючи надлишки олії та жиру з боків, щоб зробити її стрункішою. Тоді я почав бачити можливість зробити в ній отвір посередині!"

Марсело, який родом з Бокаїуви, пройшов три сеанси, кожен із яких тривав годину під наркозом.

Він додав: "Люди вже бачили мою руку і думають, що це цікаво, але кажуть, що вони не мають сміливості зробити це. Я задоволений тим, що зробив, я не відчуваю жодних змін у рухливості рук – це абсолютно нормально!"

Раніше Марсело потрапив у заголовки через надмірну кількість чорнила та модифікацій тіла, включаючи ікласті металеві зуби, шкірні імплантати та роздвоєний язик.

Варто зазначити, що у фаната екстремальних модифікацій двоє дітей: Алефф Райан, 10 років, та Хіларі Беатріс, 20 років, а також чотирирічний онук.