Колишня секретарка прокинулася і виявила, що не може рухати своїми руками та ногами. Так, це сталося після того, як вона підсіла на "веселячий газ".

26-річна Керрі-Енн Дональдсон зізналася, що зловживала закисом азоту (NOS) протягом багатьох років після того, як вперше прийняла його на вечірках, коли їй було 18 років.

Колишня секретарка з Лондона розповіла, що коли їй було 21 рік, вона прокинулася і не могла використати свої ноги та руки. Так, тепер вона покладається на інвалідне крісло, щоб пересуватися та справлятися зі своїм болем. Вона не може ходити без сторонньої допомоги.

Проте деякі учасники кампанії кажуть, що остання політична заява уряду про криміналізацію цієї речовини не зупинить людей від її вживання і призведе до того, що пропозиція потрапить до лап злочинців.

Однак Керрі-Енн пояснила, що ці жорсткі заходи були необхідні, тому що недостатньо людей знають про ризики вживання так званого «веселяючого газу».

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Все новости

Керрі-Енн Дональдсон прикута до інвалідного візка через "веселячий газ"
Керрі-Енн Дональдсон прикута до інвалідного візка через "веселячий газ"

Вона сказала: «Одного ранку, коли мені був 21 рік, я не могла використовувати ні ноги, ні руки. Я навіть не усвідомлювала, що приймаю, тільки коли лікарі сказали мені в лікарні, що це закис азоту… Я була необізнана в цьому питанні і не розуміла про шкоду».

Дівчина була госпіталізована, і протягом кількох місяців їй доводилося користуватися інвалідним візком і милицями, але коли вона почала одужувати, вона знову почала зловживати «веселячий газ», вдихаючи його «з ранку до ночі», щоб відключити свої думки.

Вона сказала, що лікар сказав їй, що препарат, який зазвичай продається в каністрах та використовується в повітряних кулях, а також використовується у сфері громадського харчування, блокує доступ кисню до тіла та мозку та руйнує рівень вітаміну B12.

Вона прокоментувала: «На цей раз я почала зловживати цим. Я перейшла від 6 до 25, що складає близько 600 на тиждень. Я робила це протягом одного тижня, а наступного тижня почувалася погано, тому я нічого не могла робити, але потім через тиждень я робила це знову. Це було порочне коло, в якому я опинилася».

Ноги дівчини знову почали німіти на початку 2021 року, тому вона вирішила відмовитися від цієї речовини, але навіть після цілого року без розважального газу у січні 2022 року вона повністю втратила чутливість у ногах.

Керрі-Енн Дональдсон: скрін із мережі
Керрі-Енн Дональдсон: скрін із мережі

Тепер вона пересувається в інвалідному візку, щоб упоратися зі своїм болем, і не може ходити без сторонньої допомоги, кажучи: «У результаті я провела в лікарні п'ять тижнів під крапельницею і здавала всілякі аналізи, щоб з'ясувати, що не так».

Після двох місяців глибокої депресії Керрі-Енн вирішила опублікувати TikTok, попередивши інших про свій досвід із закисом азоту, стверджуючи, що препарат слід заборонити.

За даними консультаційної служби боротьби з наркотиками FRANK, інтенсивне регулярне вживання препарату може призвести до дефіциту вітаміну B12 та до форми анемії.

Також було додано, що дефіцит B12 може призвести до серйозного пошкодження нервів, викликаючи поколювання та оніміння у пальцях рук та ніг.