Реальна зірка Барбі та Playboy Наннетт Хаммонд Лоск'яво раніше жила в розкішному особняку, але тепер вона наймає крихітну однокімнатну квартиру після того, як залишилася без гроша в кишені через розлучення.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «dailystar»

Колишня зайчик Playboy, яка витратила 350 000 фунтів стерлінгів на пластичну операцію, щоб виглядати як справжня лялька Барбі, залишилася без гроша після розлучення зі своїм багатим чоловіком.

Наннетт Хаммонд Лоск'яво не платила за рахунками 17 років і насолоджувалася розкішшю.

Але тепер вона живе в нетрях однокімнатної квартири, де спить на матраці після кількох ночей без даху над головою.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Колись вона була найкращою
Колись вона була найкращою

Зараз вона працює хостес у ресторані, але їй доводиться ходити на роботу пішки, тому що у неї більше немає машини.

І, незважаючи на те, що вона пишається своєю гламурною зовнішністю, вона не має зайвих грошей на якісь приємні дрібниці.

Мама шістьох дітей сповнена рішучості стати сильнішою — і вона щойно запустила OnlyFans у відчайдушній спробі заробити більше грошей.

Матрац, на якому зараз спить Наннет
Матрац, на якому зараз спить Наннет

Вона сказала: «О, Боже, з цієї миті… Боже мій, я не робила манікюр уже рік. У мене не було ні педикюру, ні ботоксу, ні філерів уже рік. Це було коригування на 110%, і я більше не ходжу магазинами, як раніше. У мене було все, що можна собі уявити, і я в усьому залежала від чоловіка. Коли я була заміжня, у мене було чотири власні автомобілі та трастовий фонд не менше 320 000 доларів, але тепер у мене нічого немає. Це боляче, але все налагодиться».

Вона сподівається, що OnlyFans стане одним із прикладів того, як зміниться її доля.

Її колишній гардероб такого ж розміру, як і її нова квартира
Її колишній гардероб такого ж розміру, як і її нова квартира

Вона відмовиться робити контент із рейтингом X, але хоче, щоб це була платформа, на якій вона могла б бути вільною та отримувати задоволення.

«Моєї роботи хостес недостатньо для оплати оренди та інших моїх рахунків, тому я подумала, що це спосіб заробити додаткові гроші та просто бути вільною. Я контролюю свій контент і тих, із ким розмовляю. Мені не вистачає веселощів, і я думаю, що OnlyFans стане чудовим виходом, щоб робити такі речі і просто робити те, що я хочу. Ніколи не пізно зайнятися собою і бути собою, і, боже, мені скоро виповниться 50, і я відчуваю, що мені 20. Найкраще ще попереду».

Раніше вона мала все і навіть більше
Раніше вона мала все і навіть більше

До розлучення Наннет була відома своєю трансформацією у пластичній хірургії.

Вона витратила 350 000 фунтів стерлінгів на те, щоб стати справжньою Барбі. Модель також шість разів прикрашала обкладинку журналу Playboy і була названа Playmate року 2018 року.