Жінці довелося піти з професії вчителя після того, як відео, на якому вона бореться із ученицею, стало вірусним.

Цю новину розмістили на порталі «dailystar»

Вчителька, помічена у вірусному відео, яке бореться з учнем через конфіскований телефон, назавжди пішла зі школи. Так, вчителька Ксав'єра Стіл оголосила про завершення своєї викладацької кар'єри після сварки 17 квітня.

Однак, на відміну від деяких інших колишніх вчителів, вона не починатиме нову яскраву кар'єру, продаючи зухвалий контент через службу передплати, таку як OnlyFans.

Вона рішуче заявила: «Про OnlyFans не може бути й мови! Я не така леді. Я виросла у церкві».

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Кадри, завантажені в Twitter, показали фізичну бійку між Стіл та ученицею, яка була засмучена через те, що вчителька забрала її телефон. Бійка включала висмикування волосся, удари руками і навіть шпильку.

Вчительці довелося звільнитися через 20 роботи у школі
Вчительці довелося звільнитися через 20 роботи у школі

Як тільки Стіл утримала ученицю, вона покликала на допомогу, попросивши когось знайти іншого вчителя.

Реакція на кліп була неоднозначною: дехто захищав Стіл, а дехто підтримував ученицю, кажучи, що вчитель надто гостро відреагував.

В окремому відео, розміщеному в соціальних мережах, Стіл захищала свої дії, говорячи, що за свою викладацьку кар'єру вона ніколи раніше не нападала на студента таким чином.

«За всі свої 22 роки я ніколи не відчувала того, що випробувала цього понеділка. На мене ніколи не нападали юнаки. Я люблю молодь. Ось чому я працюю з ними. Я маю до них серце. Та молода леді напала на мене і пішла за кров'ю», - сказала вона.

Вчителька Ксав'єра Стіл
Вчителька Ксав'єра Стіл

За словами Стіл, за останні місяці в школі сталося кілька інцидентів, у тому числі коли до вчительки приставили пістолет, а двох інших нокаутували ногами.

«Як би я не любила дітей, я більше не можу наражати на небезпеку своє життя. Я прощаюсь із цією професією», — додала вона.

На щастя, вчитель отримає небагато грошей через GoFundMe, який був створений після того, як відео стало вірусним. На даний момент вона отримала понад 10 000 доларів.