У мережі було опубліковано відеоролик, де можна побачити працівників Територіального центру комплектування. Троє чоловіків зі зброєю вручали повістку українському чоловікові, але вони його побили. Цей інцидент потрапив на камеру відеоспостереження біля торгового центру у Черкасах.

Соответствующий видеоролик опубликовали на YouTube-канале «Військовий Кур'єр України»

У прес-службі Черкаського обласного ТЦК вирішили прокоментувати цей інцидент. Там сказали, що представники ТЦК помітили нібито підозрілого чоловіка, який почав провокаційно поводитися.

«Громадянин ображав військовослужбовців та погрожував фізичною розправою. Він був затриманий. На місце події викликали поліцейських», - саме так кажуть у прес-службі ТЦК.

Представники ТЦК побили українця
Представники ТЦК побили українця

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Важливо відзначити, що Ігор Табурець, який є головою Черкаської ОВА, сказав, що має відбутися службова перевірка, де з'ясовуватиметься, як поводилися обидві сторони.

«Офіційну оцінку цієї ситуації та її учасникам дасть службова перевірка, яку вже розпочато у Черкаському обласному терцентрі комплектування та соціальної підтримки. А також правоохоронці. Є заяви по обидва боки», - заявив голова Черкаської ОВА.

Це відео можна побачити в мережі, а за коментарями українців можна зрозуміти, якої вони думки про те, що відбувається.

Дуже важко уявити, як людина може загрожувати трьом чоловікам із автоматами фізичною розправою.