Всім українцям чудово відомо, що на території нашої країни запроваджено військовий стан, а це свідчить про те, що мобілізацію буде продовжено. З'явилася інформація про те, що у Верховній Раді України було зареєстровано закон, у якому йдеться про ще одну категорію чоловіків, яких збираються мобілізувати.

Ці відомості надали на порталі новин «24tv», посилаючись на новий законопроект.

Важливо повідомити, що ініціатором нового законопроекту є прем'єр-міністр України Денис Шмігаль.

Йдеться про те, що у законі №9281 будуть деякі зміни до статей 15, 18, 18-1 та 37 Закону України "Про військовий обов'язок та військову службу".

Окрім цього, повідомляється, що в Україні хочуть знизити призовний вік. Так, це свідчить про те, що чоловіків віком від 25 до 27 років хочуть мобілізувати навіть якщо вони не пройшли термінову службу.

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

мобілізація в Україні
мобілізація в Україні

Варто наголосити на тому, що українські військовозобов'язані чоловіки після ухвалення закону мобілізуватимуться у віці від 25 до 60 років. Сюди відносяться ті люди, які придатні та обмежено придатні та не мають військового досвіду.

«Тривале перебування громадян на військовому обліку призовників під час дії військового стану вважається недоцільним, враховуючи, що значна чисельність придатних до військової служби громадян, які не мають статусу військовозобов'язаних, не може бути залучена до військової служби за закликом під час мобілізації, у особливий період», - повідомляється в пояснювальній записці.