Багато шанувальників фітнесу вважають, що вся справа у вправах, хоча харчування також грає величезну роль у втраті ваги. Однак є кілька порад, які можуть деяким людям допомогти швидко позбутися зайвої ваги.

Цю новину оприлюднили на порталі «dailystar»

Одна річ, яка може бути корисною для спалювання жиру, - це LISS, також відома як стаціонарне тренування низької інтенсивності. Так, це протилежність високоінтенсивним тренуванням. Тому саме зараз у рівняння входить ходьба для схуднення.

Набираючи темп

Незалежно від того, чи ходите ви біговою доріжкою або в тренажерному залі, збільшення швидкості може допомогти вам швидше спалювати жир. Це також корисно для вашої витривалості і є чудовою практикою в умовах гоночного дня.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Ходьба в гору

Використання нахилу – гарний спосіб урізноманітнити ходьбу. Як альтернатива, знайдіть прилеглий парк з невеликим підйомом, щоб пройтися ним. Це навіть хороший спосіб отримати добову дозу вітаміну D. Також дана процедура збільшує активацію м'язів ніг, стимулює м'язи литок, підколінні сухожилля та сідничні м'язи.

Три короткі прогулянки на день

Якщо ви не можете знайти час, щоб вийти на годинку, чому б не поділити прогулянки? Ви можете спробувати три 20-хвилинні прогулянки, щоб витрачати менше часу на день. Це покращує м'язову витривалість, підвищує рівень енергії та навіть зміцнює кістки та м'язи. Багаторазові прогулянки також можуть покращити серцево-судинну систему.

Носіння обтяженого жилета

Для хардкорних ходоків можна додати обтяжений жилет. Це найпростіший спосіб додати силові тренування. Додаючи обтяжливий жилет до своєї прогулянки, ви збільшуєте навантаження на свої м'язи. Вони задіяні і повинні працювати старанніше, щоб пройти дистанцію з тією ж швидкістю.

Акцент на формі та поставі

Будь-яка вправа стає менш ефективною, якщо ви робите її неправильно. Так, з ходьбою теж легко помилитись.

Переконайтеся, що ви тримаєте голову прямо, спина пряма, а плечі розслаблені. Тримайте корпус напруженим, розмахуйте руками і крокуйте з п'яти на носок.