Залізничний районний суд Львова ухвалив вирок 47-річному зраднику Владиславу Козєєву. Хоча він є уродженцем РФ, він має українське громадянство. Ця людина отримала довічний термін з конфіскацією майна за те, що фотографувала військові об'єкти та надсилала зображення ворогам України.

Цю новину оприлюднили на порталі «24tv»

Відомо, що Козєєв почав серйозно порушувати закони із травня 2022 року. Він координував росіян та повідомляв їм, де знаходиться військова техніка України. Також він інформував ворога про пересування українських військ та давав координати критичної інфраструктури України, а саме Львівської області.

Засідання суду у справі Козєєва
Засідання суду у справі Козєєва

Через дії зрадника ворог дізнався про 5 мостів у Львівській області. Також повідомляється про те, що путініст «попався» на 25 випадках передачі окупантам. Він передавав інформацію Сергію Варіну, який є росіянином.

Популярні статті зараз

Стосується кожного: як зміниться рівень життя в Україні

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Пенсіонери будуть задоволені? Кабмін ухвалив доленосне рішення про пенсійні посвідчення

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Засідання суду у справі Козєєва
Засідання суду у справі Козєєва

Було проведено обшук і у Козєєва виявили той самий телефон, який став незаперечним доказом. Однак, як не дивно, зрадник не погоджувався з тим, що телефон його. Завдяки спеціальним програмам слідчі змогли відновити на телефоні віддалені фотографії.

Засідання суду у справі Козєєва
Засідання суду у справі Козєєва

Важливо відзначити, що Козеєв є громадянином України, хоча він народився у столиці Бурятії, РФ. Ще з 2008 до 2010 року його судили за крадіжку 3600 гривень.