ДТП з п'яним суддею, який вбив молодого нацгвардійця, сколихнуло та обурило всю Україну. Відразу з'явилися дані, що суддя був напідпитку та у його машині знайшли напівпорожню пляшку віскі.

Сам Тандир навідріз відмовлявся проходити освідчення на алкоголь і тепер зрозуміло чому. Він заявляє, що був тверезий та рухався з низькою швидкістю. Також слуга Феміди Тандир мабудь вважає, що на такій швидкості можливо спричинити тілесні ушкодження несумісні з життям.

Суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир
Суддя Макарівського районного суду Олексій Тандир

"Я їхав з невеликою швидкістю, я поясню, тому що були ще інші машини, я їхав у потоці. Там пластикові загороження стоять, і їх швидко не проїдеш. Ну, 20 (приблизна швидкість, з якою їхав, – Ред.)", – пояснив Тандир на засіданні.

Він стверджує, що начебто не був напідпитку в момент ДТП, та не вживав алкоголю напередодні.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Все новости

Також прокоментував те, що в його автомобілі знайшли напівпорожню скляну пляшку.

"Я не знаю про цю пляшку. Я побачив це лише на фотографіях. Найімовірніше, вона в машині лежала ще до того, тому що я на фотографії бачив на пасажирському сидінні, на підлозі вона валялась. Я ж не їхав, повірте мені, я не міг їхати та вживати віскі. Це хтось або придумав, або просто вона під сидінням лежала, може це з якогось попереднього разу вона залишилася, я не знаю, я не бачив її", – сказав Тандир.