Міністр стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин викликав обурення та критику з боку військових через "комедійні видоси" з мером Києва Віталієм Кличком замість того, щоб виконувати свою роботу. Зокрема, з таким закидом до міністра виступив боєць 3-ї окремої штурмової бригади та громадський діяч Артем Савічов.

"Піар на трагедії. У медіапросторі активно триває змагання з перевірки укриттів. Перевіряє громадськість, глави районів, КМДА, і навіть мер Кличка. Усі пишуть пости, знімають відео та одночасно доносять інформацію про карту укриттів. Більшість збирає докладну інформацію про пункти, які перебувають у занедбаному стані. Почасти це можна зрозуміти. Але, на жаль, людей такими діями не повернеш і укриття за два дні не стануть ідеальними", - заявив Савичев, зазначивши, що "не втримався" і Камишин.

Виталий Кличко. Фото: скриншот YouTube.
Виталий Кличко. Фото: скриншот YouTube.

"Він бігає скрізь разом із В. Кличком і знімає видоси, як він сміється з мера. Коли натомість міг би виконувати свої безпосередні обов'язки. Хіба дурний хайп це те, що нам зараз необхідно? Коли моїм побратимам з бригади та знайомим з інших військових частин дзвонять, щоб дізнатися, чого вони потребують, то відповідь завжди одна: "БК! Нам потрібно більше БК та техніки"", – обурився військовий.

За його словами, на тлі всього цього хайпа хотілося б бачити від міністра не інфографіку перевірки укриттів, а дані про виготовлення патронів, снарядів, ракет та броні останнім часом.

Популярні статті зараз

На Херсонщині незабаром запрацює обладнання для переробки відходів руйнації, отримане від агентства JICA

Шантаж під дахом поліції: харківську адвокатку Галину Бельмас звинувачують у пресингу городян

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

"Хочеться бачити не глузування з мера, а скільки заводів СТРАТЕГІЧНОГО ЗНАЧЕННЯ відновили свою роботу і почали працювати на повну потужність. Я переконаний, що кожному військовому цікаво, скільки залучено приватних структур до виконання поставлених завдань і що зроблено для підготовки до контрнаступу. Піаритися на контрнаступ. і тролити політиків завжди все встигнуть.

Сотні тисяч військових щодня ризикують своїм життям і щохвилини зазнаємо нових втрат на фронті. Тому всі повинні працювати на своїх місцях і виконувати свої обов'язки, щоби трагедій було менше, а здорового глузду більше. Тому що надто змістилися акценти не в правильний бік", – сумно резюмував Артем Савічов.