Турецький представник найбільшого європейського туроператора TUI Tantur вимагає від готелів відмінити бронювання російських гостей.

Туроператор TUI не обмежився тим, що заявив про припинення своєї роботи в Росії. Його представник у Турції — компанія TUI Tantur, що займається обслуговуванням туристів, зажадала від готелів відмінити бронювання російських туристів. Про це написала турецька газета Turizmgazetesi, пославшися лист TUI, отриманий редакцією.

Судячи з публикацій, туроператори з країн Балтії, що посилають до Туреччини туристів через турецьку компанію TUI Tantur, поставили їй ультуматум, щоб готелі, в які їдуть балтійці, не селили росіян. Причому це було зроблено саме в ультумативній формі.

Після цього приймаюча турецька TUI Tantur розіслала в готелі листа з вимогою не селити росіян, де відпочивають балтійці. Більше того, в турецькій компанії TUI Tantur був закритий російський відділ, звідки співробітники були звільнені, а їх комп'ютери заблоковані.

Зазначимо, TUI Tantur працює на балтійському ринку з такими туроператорами як TI Travel LLC, TI Baltics SIA і Borublita.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Раніше росіяни вже завили, що оператори навідріз відмовляються відправляти європейців до готелів, де є вони. Оператори цитують письма, які стали приходити до них з Європи: «Якщо до вас в готель прийдуть росіяни, ми не приїдемо, якщо заведемо росіян, то бойкотуватимемо ваш готель. А ще напишемо друзям у Німеччину і скажемо не їздите! Напишіть, що ви на українській стороні, інакше ми не повернемося до вас».

Дивно, що подібне ставлення ще дивує росіян, чия країна веде криваву загарбницьку війну та влаштовує геноцид цілого народу на очах усього світу.