Українцям повідомили, що Канада відкрила для українців унікальну можливість. Завдяки програмі CUAET жителі нашої країни можуть отримати безкоштовні візи, проте ця пропозиція незабаром закінчиться, тому потрібно поспішити.

Про це повідомляється на порталі «tehnofan»

Як відомо, програма CUAET стартувала у березні 2022 року. Вона створена для того, щоб видавати українцям безкоштовні візи до Канади. Однак ця пропозиція закінчиться буквально за місяць. Так, вона дійсна лише до 15 липня 2023 року.

Дана канадська програма дає можливість українцям отримати безкоштовні візи на строк до 10 років. Також можливе отримання дозволу на роботу в Канаді на строк до 3-х років. Важливо підкреслити, що для громадян інших країн цей дозвіл надається лише до 6 місяців.

Для того, щоб оформити безкоштовну канадську візу, потрібно зробити такі кроки: реєстрація на порталі IRCC, після входу в особистий кабінет потрібно заповнити форму на отримання візи. Після цього потрібно надіслати біометричні дані, на електронну пошту надійдуть спеціальні вказівки. Вже після того, як буде успішно зроблена остання процедура, заявнику прийде лист “Original Passport Request”, який необхідно роздрукувати та піти з ним до візового центру на вклеювання візи.

Популярні статті зараз

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

Також є спеціальна адреса, за якою можна записатися на здачу біометричних даних: Canada_registration@vfshelpline.com. Вся процедура отримання візи триватиме приблизно 2 тижні.