Усіх українців попередили про те, що у липні місяці набули нових правил щодо нормативів вступу людини у спадок. Справа в тому, що вони тепер повернулися на довоєнний рівень, а це означає, що на процес цієї процедури виділяється лише півроку, тобто шість місяців.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «Факти»

Повідомляється про те, що з 19 червня 2023 року набули чинності відповідні положення постанови Кабінетом Міністрів України.

Це говорить про те, що нововведення скасували одне з положень іншої урядової ухвали. Тепер постанова про встановлення закінчення строку прийняття спадщини або відмови від неї зупинялася тимчасово під час дії воєнного стану, але не більше ніж на чотири місяці не має своєї сили.

Рада приняла закон. Фото: скриншот youtube-видео
Рада приняла закон. Фото: скриншот youtube-видео

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Якщо сказати двома словами, то зміни, які були введені на час військового стану, втратили свою силу і повернулися старі стандарти. Так, з 19 червня 2023 року всі питання, пов'язані зі спадщиною, потрібно знову вирішувати протягом шести місяців, як було до війни, замість десяти місяців, як було донедавна.

Варто зазначити, що це досить важливі зміни, які стосуються всіх мешканців нашої країни. Щоб не мати жодних неприємностей у питаннях зі спадщиною, краще з цим ознайомитись.