В Україні вже тривалий час відбуваються бойові дії через повномасштабне вторгнення Росії. У зв'язку з цим на постійній основі продовжується військовий стан та посилюється мобілізація. На цей раз Кабінет міністрів України вніс чергові обмеження для українських чоловіків.

Цю інформацію розмістили у мережі, посилаючись на нове рішення Кабінету Міністрів України.

Повідомляється, що військовозобов'язані чоловіки наразі не можуть працювати охоронцями. Так, на таку роботу можуть потрапити лише ті чоловіки, які перебувають у військовому резерві та мають відстрочку від призову. Також ті українці, які не підлягають призову під час воєнного стану, також можуть працювати охоронцями.

мобілізація в Україні
мобілізація в Україні

«Українцям, які підлягають мобілізації, тепер заборонено працювати охоронцями, – Кабмин. Тепер займатися такою діяльністю можуть лише особи, які перебувають у військовому резерві та мають відстрочку від призову, або не підлягають призову під час мобілізації. Відповідні документи доведеться надавати при оформленні на роботу. Коля, онуляція!», - повідомляється у соціальній мережі.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Тоненькие бретельки на нежных плечах: Женька из "Сватов" в облегающем наряде похвасталась идеальной фигурой

Все новости

Варто зазначити, що це можливо далеко не останні зміни, оскільки в Україні на постійній основі модернізується мобілізація. Наприклад, вже на Івано-Франківщині заборонено госпіталізувати чоловіків без дозволу військкоматів.