Мешканцям України зробили дуже важливе оголошення. Справа в тому, що в Україні може статися нова дуже серйозна катастрофа, яка залишить слід не лише в нашій країні, а й в інших країнах світу. Так, зараз йтиметься про можливий теракт окупантів на ЗАЄС. Саме тому український воєначальник, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов звернувся до українців із найважливішою заявою.

Усі чудово знають, що окупанти готові на будь-які терористичні акти. У цьому ніхто вже не сумнівається після підриву Каховської дамби. Однак, як каже українська розвідка, тепер виникла серйозна небезпека щодо Запорізької атомної електростанції.

"4 з 6 енергоблоків ЗАЕС заміновані. росіяни вже затвердили план підриву станції, – Буданов. «Біля 4 енергоблоків ЗАЕС окупанти розмістили техніку з вибухівкою. Для прискорення катастрофи вони можуть використати технічні засоби"", - попередили українців.

Крім цього, Кирило Буданов заявив, що ситуація ще ніколи не була настільки серйозною, як зараз.

Популярні статті зараз

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

""Ніколи ситуація не була такою серйозною, як зараз", – Буданов про загрозу підриву ЗАЕС. Русняві ублюдки хочуть вчинити техногенну катастрофу світового масштабу", - продовжили в мережі.

Важливо відзначити, що президент України також робив термінову заяву, в якій говорив про те, що окупанти мають намір підірвати ЗАЕС.