У мережі розмістили дуже важливу інформацію. Справа в тому, що буквально цими днями нашу планету накриє сильна магнітна буря. Однак очікується, що "атака з космосу" буде незвичайною, оскільки вона буде потрійною. У зв'язку з цим українців вирішили попередити та назвали дуже небезпечні дати.

Завдяки сучасним технологіям фахівці можуть стежити за Сонцем на постійній основі. Саме завдяки цьому можна дізнатися про високу активність зірки, щоб заздалегідь повідомити про магнітні бурі.

Як повідомляється, наприкінці червня Землю накриє одразу три магнітні бурі: 28, 29 та 30 червня. Так, у ці дати буде особливо важко: гіпертонікам, вагітним жінкам, літнім і метеозалежним людям і тим, хто страждає від хронічних хвороб.

Магнитные бури. Фото: скриншот YouTube-видео.
Магнитные бури. Фото: скриншот YouTube-видео.

«На Землю обрушаться одразу три магнітні бурі поспіль! Небезпечні дати – 28, 29 та 30 червня. Люди страждатимуть від зниження працездатності, підвищеного нервового та емоцій. напруги, сильного нездужання. Попередь метеозалежних близьких. Нехай готуються», – попереджають українців.

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Марченко-Гринівецький-Чердинців розпродали землю під час війни: одеська блогер обурилася дивними контрактами

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Також при магнітних бурях рекомендується уникати високої фізичної активності, нездорової їжі та алкоголю. У цей час краще дихати свіжим повітрям і пити багато води.