Українцям повідомили дуже важливі новини щодо нового законопроекту. Є інформація про те, що українські чиновники вирішили надати відпустку та виплати строковикам та курсантам.

Про це стало відомо після заяви одного із народних депутатів України.

«Строковикам та курсантам нададуть відпустки і виплати! Рада тільки що ухвалила відповідний законопроєкт №9342! Строковикам – відпустка 30 днів, виплати – 6000 гривень. Курсантам – відпустка 10 днів взимку і 20 днів влітку, виплати – 2350 гривень», - повідомляється у соціальній мережі.

Крім цього, народний депутат Гончаренко, який є співавтором нового законопроекту, сказав, що довелося зробити непросту і довгу роботу, щоб досягти таких результатів.

Скрін посту у Telegram
Скрін посту у Telegram

Популярні статті зараз

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Колишня дружба, російський паспорт, та безвілля у столичній висотці: історія однієї війни не на полі бою

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Все новости

«Нарешті включили у законопроєкт курсантів та строковиків! Вони мають право на відпочинок та збільшення виплат. Дуже довго довелося працювати над цим і просувати ідею, але все прийнято», – заявив співавтор законопроєкту нардеп Гончаренко», - розповіли українцям.

Варто погодитись, що це важливі зміни. Також Верховна Рада України ухвалила рішення повернути доплати військовим розміром від 30 до 100 тисяч гривень.

Скрін посту у Telegram
Скрін посту у Telegram