За словами голови комісії Київради з регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Леоніда Ємеця, закуплені для сховищ портативні радіостанції більше б знадобились військовим на фронті.

Управління освіти Дніпровської районної державної адміністрації закупило для укриттів портативні радіостанції Kenwood на суму, що перевищує один мільйон гривень. Про це йдеться на сайті системи Prozorro.

Загальна вартість 26 рацій для київських укриттів становить 1 178 520 гривень. У звіті зазначено, що дане обладнання має бути доставлено за такими адресами: м. Київ, 3, просп. Миру, 6-а; просп. Миру, 10; просп. Соборності, 3-а.

Для київських укриттів закупили рації на 1 178 520 гривень

Про закупівлі рацій для сховищ висловився голова комісії Київради з регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Леонід Ємець. За його словами, такі портативні радіостанції більше б стали в пригоді військовим на фронті, ніж людям у сховищах.

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

закупки рацій в укриття Києва
закупки рацій в укриття Києва

"Із шифруванням даних, GPS приймачем і всілякими прибамбасами. Таких навіть у спецназу немає!" — зазначив Леонід Ємець.

Нагадаємо, що 30 червня, після скандалу із "золотими" овочерізками в Дніпровському районі, з'ясувалося, що керівництво Солом'янського району завищувало ціни під час закупівлі дверей для туалетів по 25 тисяч гривень за штуку і лавок на 2,3 мільйона гривень.

закупки рацій в укриття Києва
закупки рацій в укриття Києва

Раніше, 19 червня, ми писали про те, що у 2022 році Міністерство оборони України уклало кілька угод на купівлю американських шоломів PASGT для військовослужбовців із великою різницею в ціні.