У зв'язку з тим, що в Україні продовжено військовий стан, повістки чоловікам вручаються повним ходом. Проте цього разу повістки надішли депутатам Львівської обласної ради.

"Свободівець" Йосип Ситник опублікував на своїй сторінці у Facebook інформацію про те, що депутатам Львівської обласної ради було вручено повістки. Це викликало широкий резонанс у суспільстві. Вчора в обласному територіальному центрі комітету заявили, що лише 20% від запланованої кількості добровільно приходять до військкоматів, і у зв'язку з цим проведення рейдів на вулицях є необхідним заходом.

Вручення повістки: скрін із мережі
Вручення повістки: скрін із мережі

«Депутатам Львівоблради вручили повістки, — про це написав у Facebook «свободівець» Йосиф Ситник. Вчора у обласному ТЦК заявили, що добровільно приходять до військкомату лише 20% від плану, тому рейди на вулицях необхідні», - повідомляється у мережі.

Скрін посту з Telegram
Скрін посту з Telegram

Популярні статті зараз

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Важливо відзначити, що жителі нашої країни не пройшли повз цю новину і почали писати свої відгуки в коментарях, щоб висловити свою думку.

«Цирк во всей красе», «Чим дипутати відрізняються від простих хлопців?Можливо у них кров блакитна», «І чим це їм загрожує?», «Они ж не пригодны по умолчанию. Любой врач скажет», «Покажуть їх на 0?», «Прийдуть, відкупляться й кінець казці», «Так це робиться для "показухи"...», - пишуть відгуки українці.

Cріншот коментарів українців
Cріншот коментарів українців