На Дніпропетровщині спілкування цивільного з військовими, які, ймовірно, мали намір видати йому повістку, закінчилось стріляниною.

Мешканці Дніпропетровської області в одному з Telegram-каналів оприлюднили відео, на якому можна побачити, що декілька людей у військовій формі, ймовірно, представники військкомату, в зоні відпочинку наздоганяють чоловіка, зазначають Патріоти України.

Авторка відео стверджує, що таким чином представники військкомату видають повістки. До цього додала, що почула на адресу чоловіка, який тікав, фразу: "Стріляй по ногах".

Згодом на відео лунає постріл у повітря. Хто саме його здійснив – автор відео цього не каже, але на ролику помітно, що руку до гори з якимось предметом підіймає чоловік у цивільному. Після цього один з військових повалив на землю цивільного.

"Вони б’ють його!", - кричить авторка відео.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Все новости

Наразі всі обставини цієї події з’ясовують правоохоронці. Про це повідомила речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

"Матеріал зареєстрований, встановлено частину учасників події, зараз з ними спілкуються поліцейські. Із заявами до нас ніхто не звернувся. Матеріал ми зареєстрували по публікаціях в ЗМІ. Поліцейські наразі проводять перевірку та встановлюють всіх учасників події", - повідомила Ганна Старчевська.