За словами начальника прес-служби Львівського обласного центру військ територіальної оборони Марії Левко, будуть внесені зміни до порядку вручення повісток та діятимуть нові правила мобілізації.

Цю інформацію надали на порталі новин «oukr»

Тепер повістки видаватимуться трьох видів.

Повістка для уточнення даних:

Ці повістки будуть видаватися фізичним особам для уточнення та уточнення інформації про склад їхньої сім'ї, стан здоров'я, місце роботи та інші відповідні подробиці.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости

Повістки для проходження військово-лікарської комісії.

За цією повісткою особи будуть зобов'язані пройти медичний огляд. До повістки буде додано картку огляду та медичного огляду призовників. Після медичного огляду у цій картці буде зазначено висновок Військово-лікарської комісії про придатність, непридатність або обмежену придатність призовника до військової служби.

Наказ про мобілізацію.

Ця повістка буде вручена призовникові після успішного проходження медичного огляду та визнання його придатним до військової служби. У ньому вказується, що фізична особа має з'явитися на мобілізацію та військову службу.

Ці зміни спрямовані на оптимізацію процесу мобілізації та забезпечення актуальності та точної оцінки всієї відповідної інформації про призовників до їх можливого спрямування на військову службу.