Як повідомляють «Вечірні вісті», українська держава звернулася до Європейського Союзу за фінансовою допомогою для покриття додаткових витрат у «зерновому коридорі солідарності». Міністерство сільського господарства України надіслало країнам-партнерам лист із проханням надати матеріальну підтримку «зерновому коридору».

Про це пише «gazetavv»

Додаткові витрати на зерновому коридорі оцінюються приблизно в 30-40 доларів на тонну зернової продукції. Проте повідомлялося, що Європейська комісія наразі не має необхідних коштів на покриття цих витрат.

Наразі немає остаточного рішення щодо запиту України щодо підтримки від Європейського Союзу. Обидві сторони уважно стежать за ситуацією і очікується подальший розвиток подій.

"У нас поки що немає рішення запиту на підтримку з боку України", - говорить джерело.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Все новости

Варто зазначити, що це досить тривожний дзвінок, оскільки справи в нашій країні можуть піти ще гірше. На превеликий жаль, Росія продовжує геноцид українського народу, проте міжнародні партнери підтримують Україну в такі лихоліття.