За даними «Військового кур'єра», адміністратори чат-груп Telegram та Viber у Львівській області, які розповсюджували інформацію про місця вручення повісток, передали дані учасників до територіальних військових комісаріатів. Ці чат-групи використовувалися для обміну інформацією про видачу повісток, а адміністратори добровільно надавали дані учасників груп владі.

Цю інформацію розмістили на порталі «apostrophe»

Адміністрація обґрунтувала свої дії посиланням на обов'язок кожного громадянина захищати країну, оскільки Україна вже дев'ять років веде запеклу війну з Росією, причому повномасштабна війна триває з лютого 2022 року. Вони наголосили, що отримання повістки не означає автоматичний призов до армії, а скоріше процес оновлення даних про громадян України. Вони наголосили, що кожен українець зобов'язаний захищати свою країну, оскільки втеча від війни сьогодні може означати зіткнення з нею завтра у своєму регіоні.

Скрін листування
Скрін листування

Скрін листування
Скрін листування

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Скрін листування
Скрін листування

Ситуація відображає серйозність конфлікту і почуття відповідальності деяких громадян за внесок у захист своєї країни під час війни. Однак це також викликає побоювання щодо конфіденційності та обробки особистих даних на онлайн-форумах та в чатах.