Повідомляється про загибель актора та спортсмена Євгена Світличного, який захищав Україну від російських окупантів на харківському напрямі. Олег Сенцов, режисер фільму «Носоріг», у якому зіграв Світличний, підтвердив цю трагічну подію у Facebook.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «apostrophe»

Євген Світличний був не лише талановитим актором, а й майстерним спортсменом. Він був чемпіоном України з вільної боротьби та виграв безліч змагань. У юному віці 29 років хоробро воював у складі роти «Честь» у складі окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі» імені Героя України Дмитра Коцюбайла.

Євген Світличний: скрін із мережі
Євген Світличний: скрін із мережі

Сергій Філімонов, командир роти «Честь» та соратник Світличного, поділився подробицями його смерті у Twitter, висловивши глибоку втрату та поклявшись помститися за загиблого брата.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Євген Світличний: скрін із мережі
Євген Світличний: скрін із мережі

Багато друзів, знайомих і колег оплакують втрату Євгена Світличного в соціальних мережах. Він справив незабутнє враження на тих, хто його знав, не лише своїм талантом, а й самовідданістю та хоробрістю на полі бою. Дружина Олега Сенцова Вероніка Велч написала зворушливий пост про Світличного, нагадавши про нього як про яскраву та талановиту людину, яка мужньо билася до останнього подиху.

Євген Світличний: скрін із мережі
Євген Світличний: скрін із мережі

Безчасна смерть Євгена Світличного є нагадуванням про жертви, принесені тими, хто захищав свою Батьківщину під час війни в Україні. Хай упокоїться він зі світом, а пам'ять про нього назавжди збережеться у тих, хто його знав і любив.