Укренерго, українська національна енергетична компанія закликала громадян економити електроенергію з 16:00 до 23:00 на найближчий тиждень-два. Це прохання пов'язане з тим, що компанія переживає непростий період через необхідність ремонту великої кількості енергоблоків у серпні. До опалювального сезону залишилося лише 10 тижнів, і «Укренерго» працює над підготовкою енергосистеми до майбутньої зими.

Відповідну інформацію розмістили на сайті «focus»

Голова компанії Володимир Кудрицький заявив, що хоча найближчі тиждень-два будуть складними, відключення споживачів у цей час не передбачається. Однак для стабільної роботи енергосистеми важливо, щоб споживачі не перевантажували мережу, особливо у вказані години підвищеного споживання.

Світло: скрін з відео
Світло: скрін з відео

"Особливо важкими будуть найближчі тиждень-два. Але поки що ми не прогнозуємо відключення споживачів", - сказав Володимир Кудрицький.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Укренерго просить громадян утриматися від використання потужних електроприладів у зазначений період, аби сприяти стабільній роботі української енергосистеми. За рахунок економії електроенергії в години пік компанія сподівається впоратися зі збільшеним навантаженням на енергосистему країни та забезпечити плавний перехід до опалювального сезону.