За словами астролога Влада Росса, він вважає, що поточна війна в Україні навмисно затягується для певної мети, нібито під впливом президента США Джо Байдена. Рос припускає, що мотивом Байдена є перемога на президентських виборах в Америці.

Дану інформацію розмістили на сайті «unian»

Астролог прогнозує, що цієї зими Україна втратить території, а Байден шукатиме кроків до загального примирення. Однак Рос також вважає, що президент України Зеленський не поступиться і не відмовиться від втрати територій.

"Але зрештою Зеленського не переламати, він не погодиться втратити території", - каже Росс.

ВСУ: Скриншот YouTube
ВСУ: Скриншот YouTube

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Очікується, що ситуація зміниться до середини 2024 року перед президентськими виборами в США. Байдену пророкують значну військову допомогу Україні, включаючи літаки, і стверджують, що його дії допоможуть покласти край війні. Астролог припускає, що цей крок покликаний схилити американських виборців на користь для переобрання.

"Єдиний шанс у Байдена виграти вибори – зробити так, щоб війна затяглася. Потім, у березні, він дасть нам літаки в повному обсязі та оголосить про те, що він врятував Європу та весь світ, і що саме завдяки йому закінчилася російсько-українська війна", - підсумував астролог.

Важливо, що астрологічні прогнози не ґрунтуються на наукових даних, а політичні події дуже складні і залежать від багатьох факторів, крім астрологічних переконань.