Цього тижня Державна екологічна інспекція України показує оновлену інфографіку, яка розкриває шокуючі цифри стосовно збитків, нанесених навколишньому середовищу внаслідок збройної агресії російської федерації.

Цифри вражають своєю сумою та розкривають руйнівний вплив військових дій на природу. Ліси, які були знищені, становлять не тільки втрату зеленого покриву, але і загрозу біорізноманіттю та екосистемам.

Знищення лісів впливає на різноманіття видів та відновлювальні процеси, що є важливим компонентом екосистем. Забруднення водних ресурсів, в свою чергу, підіймає питання про доступ до чистої води для місцевих громад та загрозу здоров'ю населення.

Інфографіка також відзначає загрозу вимирання видів, яка є безпосереднім наслідком воєнних дій. Це не тільки втрата неповторного багатства природи, але і серйозна загроза для екологічної рівноваги та стабільності нашого середовища.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости