Нашу вимогу скасувати бюджетне фінансування партій почули 17 депутатів.

Нагадаю, що наша команда «Рідної країни» вже третій рік веде боротьбу за скасування бюджетного фінансування парламентських партій під час війни.

Нагадаю, що депутати всіх без винятку фракцій проголосували за виділення лише в 2024 році на свій партійний піар 840 мільйонів бюджетних гривень. Тож нині триває голосування за нашу петицію «1,5 мільярди гривень на ЗСУ, а не на партійний піар».

І ця робота дала нарешті невеличкий результат - 17 депутатів зареєстрували Законопроект, який відповідає нашій ПЕТИЦІЇ. Щоправда, досі з цими бюджетними МІЛЬЯРДАМИ бояться попрощатися депутати Зеленського, Порошенка і Тимошенко.

Тож сподіваюся, що голосування за нашу Петицію активізується, а це в свою чергу вплине на совість (якщо вона залишилася) ще майже 400 депутатів, які підтримають нашу вимогу перенаправити 1,5 МІЛЬЯРДИ гривень на ЗСУ, а на рекламу партійних вождів у 2024-25 рр.

Популярні статті зараз

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Все новости

Проголосувати за нашу петицію можна тут!