Благодійники передали ГУР автомобіль, потужні зарядні станції, генератор, мавіки, fpv-дрони та символічний подарунок - старовинні карти України. Зібрати великий вантаж допомогли меценати - Святослав Нечипоренко (EDG Group), Олександр Запишний, Олег Кобра та родина Герег.

«Разом з фондом «Надія» ми регулярно допомагаємо Силам оборони України, в тому числі - і нашим героїчним розвідникам. Бійці ГУР під керівництвом генерал-лейтенанта Кирила Буданова не лише займаються розвідкою, а і безпосередньо беруть участь у найзапекліших боях, планують і реалізують блискучі спецоперації як на території України, так і за її межами. Результати їхньої роботи, більшість з яких, звісно, залишаються в таємниці, колись неодмінно увійдуть в підручники з історії та військової справи. Тому допомогти героям-розвідникам і передати необхідні засоби особисто Кирилу Олексійовичу - велика честь для нас і наших партнерів», - розповів перший заступник голови комітету ВР з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради БФ молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

Раніше команда фонду «Надія» спільно з партнерами передавала для потреб різних підрозділів ГУР два авто, більше сотні fpv-дронів, старлінки, дрони та тепловізори. За словами розвідників, уся надана допомога допомагає бійцям виконувати бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту.

Популярні статті зараз

Микола Томенко заявив, що нинішні посадовці МОН продовжують справу Кагановича-Сталіна

Бійця, який втратив ноги, відмовились селити у квартиру: "Не хочу, щоб жив інвалід"

Вєрка Сердючка може більше не заспівати: як Андрій Данилко відновлюється після важкої хвороби

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Все новости