Команда Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» разом з партнерами передала велику партію допомоги Державній прикордонній службі України. Про це повідомив перший заступник голови Комітету ВРУ з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради фонду «Надія» Валерій Дубіль.

Станції Starlink, мавіки, дрони, потужні зарядні станції, вітамінні комплекси - цей вантаж буде використаний для виконання бойових завдань та підтримки здоровʼя прикордонників, які несуть службу на найгарячіших ділянках фронту.

«Наш фонд системно підтримує наших героїчних захисників-прикордонників! Ми передали їм сотні fpv-дронів, мавіків, старлінків, засобів живлення, потужних зарядних станцій. Обладнали кабінет гастроколоноскопії, передали апарати Easy Pulse, «штучну нирку» Prismaflex, лазерне хірургічне обладнання для проведення складних втручань та інше дороговартісне медичне обладнання в госпіталі прикордонників на донецькому та харківському напрямках, а також регулярно надаємо допомогу госпіталю прикордонної служби у столиці. Знаємо, як багато українські прикордонники, нарівні з іншими підрозділами Сил оборони, роблять для захисту України та повернення наших кордонів! Дякуємо за службу і за співпрацю! Слава Україні!» - резюмував Валерій Дубіль.