Під канонаду ракетних обстрілів посадовці Києва задумали чергову транспортно-корупційну оборудку. І це Вам не підвищення ціни в метро з 5 до 6, 50 для киян і 8 гривень для решти громадян, як в 2018 році. (Про цю дику за механізмом прийняття рішення і за цинізмом історію я у свій час неодноразово писав. Тоді діти олігархів, які керували транспортним напрямом Києва, на відпочинку в Маямі «науково визначили» «справедливу ціну» для пересічних киян). Нинішні ж плани - грандіозно-цинічніші: йдеться вже про підвищення до 24-25 гривень за одну поїздку, тобто в ЧОТИРИ РАЗИ!

З огляду на чергову транспортну аферу влади Києва хотілося б запитати:

- а ви не пробували навести порядок із оплатою в тисячах маршруток Києва, де досі розрахунок ведеться ГОТІВКОЮ та поза БЮДЖЕТОМ?

- що там із поверненням вкрадених 1,5 МІЛЬЯРДА гривень на будівництві метро на Виноград під орудою одного із депутатів «Удару Кличка» генерала Брагінського? Маразм ситуації в тому, що очільник транспортного департаменту КМДА пояснює необхідність революційного підвищення оплати проїзду в метро …необхідністю чергового вливання 1,4 МІЛЬЯРДА гривень в чергову добудову метро на Виноградар?!

- і де загубилися мільярди підсанкційного російського олігарха Фукса, друга Авакова і Кличка, які він заробив на боргах київського метро і якому СБУ висунуло підозру у масштабних фінансових махінаціях на понад 100 мільярдів гривень?

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Ердоган готовий прийняти мирні переговори між Росією та Україною

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Наркомагнат Олег Куцурук хоче розвивати "бізнес" в Україні: "Італієць" вступає у боротьбу

Все новости

А є ще супер просте і справедливе рішення, як одним голосуванням в Київраді знайти ці 1,4 мільярди на транспортні проблеми столиці:

перенаправити 720 мільйонів гривень із так званих депутатських фондів та сотні мільйонів гривень на зарплати 420 помічників цих депутатів із усіх фракцій Київради.

Я нагадує також, що влада Києва - медійно-піарний чемпіон за гроші киян. Вже десятий рік війни із бюджету, щорічно, не менш як 200 мільйонів наших гривень витрачається на прославляння у ЗМІ «патріотичних і європейських» чиновників Києва.