Українська tech компанія FAVBET Tech стала партнером найбільшої галузевої конференції з ІТ-права від Асоціації «IT Ukraine». Цього року захід пройде 12 вересня.

Ювілейна IT Ukraine GR Conference цьогоріч не лише збирає представників держави, бізнесу, юристів, фінансистів, HR-фахівців та інших експертів для обговорення найактуальніших питань ІТ-права, але й впроваджує оновлені формати та розширює теми Government Relations.

Конференція торкнеться як стратегічних процесів в ІТ-індустрії, так і нагальних питань правової сфери. На події обговорять 5 ключових напрямків: інтеграцію України в Єдиний цифровий ринок ЄС, цифрову трансформацію, епоха ШІ, доходи й оподаткування для ІТ-бізнесу, а також огляд інвестицій та M&A в IT-бізнесі.

IT Ukraine GR Conference відбудеться одразу у двох форматах: online та offline в Києві. Спікерами події будуть лідери українського ІТ, керівники компаній, представники профільних міністерств, а також професійні юристи та фінансисти.

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як Володимир Носов та "регіонали" Шенцеви відмивають гроші та допомагають спецслужбам Росії

"Ескулаб". Хронологія найгучнішого корпоративного конфлікту року

Компанія ексдепутата Броварської міськради Шапрана «ALUMETA Group» планує придбати проросійський «Юнігран»

Любитель «русского мира» хоче відкрити почесне консульство України в Іспанії та отримати статус почесного консула

Все новости

«IT Ukraine GR Conference — чудова платформа для обміну знаннями та досвідом між провідними фахівцями галузі. До того ж це можливість для українських ІТ-компаній налагодити менш формальний діалог з представниками влади та віднайти точки дотику між інтересами держави та потребами бізнесу. FAVBET Tech завжди з готовністю підтримує подібні ініціативи, адже вони дають важливий імпульс для розвитку ІТ», — CEO FAVBET Tech Артем Скрипник.

FAVBET Tech — українська технологічна компанія, що спеціалізується на розробці інноваційних рішень для індустрії розваг. З 2022 року є учасником та регулярним партнером заходів Асоціації «IT Association». Після початку повномасштабного вторгнення компанія підтримувала мілітарі ініціативи Мінцифри, а також брала участь у розробці ПЗ для потреб ЗСУ.

Також FAVBET tech у пʼятірці найбільших платників податків серед резидентів «Дія.City» . За першу половину 2024 року усі резиденти «Дія.City» направили в український бюджет понад 8,4 млрд грн — майже стільки ж, як за весь минулий рік.

У 2023 році FAVBET Tech посіла 11-ту сходинку «Рейтингу ІТ-компаній, які найбільше дбають про українців та Україну» від онлайн-видання Highload та порталу Work.ua, що об’єднав 100 провідних компаній української tech-галузі.