Міський голова наголошує, що чіпати правоохоронців заборонено.

Мер Дніпра Борис Філатов висловився про стрілянину з поліцейським у місті, яка сталася напередодні. Міська влада підтримає сім’ї патрульних.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

"Ніхто і ніколи не має права зневажати, хапати чи взагалі якось тягти свої руки до людини в формі, яка знаходиться при виконанні своїх службових обовʼязків. Тому в цій ситуації я цілковито на боці патрульних поліцейських. Міська влада Дніпра надасть всебічну моральну підтримку цим патрульним, а також їхнім рідним та колегам", - наголосив Борис Філатов.

Він також додав, що в будь-яких випадках потрібно залишатися людьми та не “качати права” - особливо перед людьми в формі.

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

"І ще одне. Припиніть писати про “власника елітного авто”. Немає різниці, яку машину водить людина. Не треба збуджувати низинні почуття натовпу, примішуючи до ситуації ще й класову ненависть. Бо бидло – хоч на Jaguar, хоч на “запорожці” – завжди залишається бидлом", - підкреслив міський голова.

Напередодні в Мережі з’явилася інформація про те, що поліцейський застрелив у Дніпрі пасажира Jaguar. Правоохоронці підтвердили цю інформацію. За даними ДБР, водій авто ігнорував правила дорожнього руху і патрульні зупинили транспорт. Пасажир поводився агресивно та мав усі ознаки алкогольного сп’яніння.

У машині перебували дорослі та діти, які відмовлялися вийти на вимогу поліцейських. За даними Офісу генпрокурора, правоохоронці почала силою витягувати людей з авто і застосувала газовий балончик. Виникла бійка, під час якої патрульний тричі вистрелив із табельної зброї у спину чоловікові, внаслідок чого той помер.