За словами першого заступника міністра соціальної політики Дарини Марчак, нових обмежень на отримання субсидій в Україні наразі не планується. Таку заяву вона зробила в інтерв'ю Українському радіо, наголосивши на побоюваннях щодо можливих змін у правилах отримання субсидій.

Відповідну публікацію оприлюднили на сайті «sud»

У 2024 році в бюджеті, як і раніше, будуть передбачені витрати на надання фінансової допомоги малозабезпеченим громадянам та сім'ям для покриття їхніх витрат на комунальні послуги. У зв'язку з підвищенням тарифів очікується збільшення видатків, пов'язаних із субсидіями.

Получение субсидий
Получение субсидий

Марчак запевнила, що не буде жодних змін, які б завадили тим, хто нині отримує субсидії, продовжувати отримувати цю допомогу. Сім'ям та особам, які вже мають субсидії, не потрібно подавати нові документи. Виплати субсидій продовжуватимуться автоматично, а у разі підвищення тарифів суми субсидій можуть бути скориговані.

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

К Александру Эллерту на свидание? Ксения Мишина разделась догола и побрила свою ...

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Все новости

Таким чином, в Україні немає найближчих планів нових обмежень на субсидії, і уряд готовий коригувати суми субсидій у міру потреби, щоб допомогти малозабезпеченим домогосподарствам з оплатою комунальних послуг.