Синоптик Ігор Кібальчич розповів, коли та де очікувати потепління в Україні. Він зазначив, що над більшою частиною Східної Європи домінуватиме зона антициклонічної активності високого тиску. Такий погодний режим призведе до появи теплих повітряних мас на великих висотах, що призведе до комфортних та сонячних умов із літніми температурами по всій Україні.

Цю новину оприлюднили на сайті «24tv», посилаючись на прогнози Ігоря Кібальчича.

Хоча в західних регіонах час від часу можливі короткочасні дощі, в решті країни очікується тепла і переважно суха погода. Очікується, що нічна температура становитиме від +9°C до +14°C, а денна - від +23°C до +28°C. Погода стане ще теплішою: у п'ятницю температура сягне +29°C, а в суботу - 30°C.

У неділю, 24 вересня, на більшій території України утримається суха та тепла погода. Однак у далекозахідних регіонах можуть спостерігатись короткочасні дощі з грозами в деяких районах. Нічна температура становитиме від +11°C до +16°C, денна – від +26°C до +31°C. На крайньому заході очікується температура від +19 до +24°C.

"У неділю, 24 вересня, на більшій частині території України продовжиться період сухої та теплої погоди. Лише крайньому Заході внаслідок впливу малорухливого фронту пройдуть короткочасні дощі з місцями грозами. Температура повітря вночі +11...+16, вдень +26...+31, на крайньому заході +19...+24", – спрогнозував Ігор Кібальчич.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Нагадаємо, що про пенсію можна забути: названо категорію пенсіонерів, яких кинуть напризволяще.

Раніше «Акценти» повідомляли про солідну допомогу біженцям: яка країна виплачує по 10 тисяч українців

Як повідомляли «Акценти», хороша допомога до пенсії: ПриватБанк порадував пенсіонерів. Можна бігти по гроші