Початок опалювального сезону 2023-2024 років в Україні може бути відкладений через непередбачувані погодні умови. За словами директора Українського гідрометцентру Миколи Кульбіди, нещодавня тенденція похолодання в Україні має тимчасовий характер, і очікується, що до кінця місяця температура знову підвищиться.

Про це пише «znaj.ua»

Кульбіда зазначив, що така мінливість погоди може вплинути на початок опалювального сезону у більшості регіонів України. Офіційний початок опалювального сезону зазвичай відбувається, коли середньодобова температура падає нижче 8 градусів за Цельсієм. Однак Кульбіда зазначив, що цей перехід може статися не раніше кінця жовтня у північних регіонах, не кажучи вже про центральні та південні регіони.

Отопительный сезон в Украине. Фото: скриншот Youtube-видео
Отопительный сезон в Украине. Фото: скриншот Youtube-видео

"Також хочу нагадати про те, коли настає опалювальний період після переходу середньої добової температури у бік зниження на нижче 8 градусів. Такого переходу до кінця жовтня у північних областях навіть ми не очікуємо, не кажучи вже про центральні та південні", - констатував синоптик.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Дата початку опалювального сезону в Україні часто залежить від погодних умов, а місцева влада приймає ці рішення, виходячи із середньодобових температур.

Нагадаємо, нові "соковиті" виплати переселенцям: як отримати понад 17 тисяч гривень

Раніше «Акценти» повідомляли, жити все важче: ключові продукти перетворюються на "розкіш"

Як повідомляли «Акценти», пенсії для Софії Ротару вразять будь-кого: "Ви сиділи б і не парилися"