Один із командирів «Азова» майор Богдан Кротевич — герой України, який пережив російський полон відверто висловився про тих, хто боягузливо залишив рідну країну після звістки про повномасштабне вторгнення РФ.

За словами захисника «Азовсталі», тут треба чітко розуміти мотиви та обставини виїзду. Якщо йдеться про жінок та дітей, яким спокійніше за кордоном, це нормальне явище – вважає військовослужбовець. Але коли заговорили про чоловіків, тим більше про людей публічних і авторитетних в Україні, то тут Кротевич буквально змінився в особі.

Мене не так дратує, що вони поїхали, мене бісить, що вони колись повернуться. Мене просто це виводить із себе. І вони повернуться. Мене тригеріт те, що вони, швидше за все, не понесуть жодного покарання. Знову ж таки питання справедливості. Просто виводить. І вони ще, дехто, дозволяє викладати відео з вечірок! Не знаю, як той Влад Яма десь своєю «вінілою» крутить. Ось йому я б обличчя набив. Ось так просто, по-чоловічому. Всяким «ТрО Барселона». Гуляй, душо!

Нагадаємо, що Олексій Потапенко, який повернувся в Україну лише через півроку після початку повномасштабної війни, заявив, що він є бійцем територіальної оборони, перебуваючи у Барселоні. Хореограф Влад Яма і досі живе у США, не соромлячись публікувати звідти відео веселих вечірок, на яких він виконує роль діджея.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости