Дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Реп'яхова наважилася на пластичну операцію, попри те, що виконавець був проти будь-яких операцій та змін в дружині.

На тлі змін в собі блогерка заговорила про те, що варто було б зробити її чоловіку з косметологічних процедур.

"Звісно, йому теж потрібно дещо змінювати. От наприклад, він вже лисий. Якщо він пострижеться повністю, то нехай, а так виходить, що десь волосся є, а десь вже лисий. Йому вже пропонували і уколи, і пересадку волосся зробити. Йому навіть по рекламі пропонували, без оплати, але він не погодився. І ще підтяжечку йому б зробила, щоб він був більш молодий, щоб мав кращий вигляд з поруч з молодою дружиною", - сказала Катерина в інтерв'ю "Слава+".

Втім, за словами блогерки, Віктор Франкович точно не погодиться ні на які зміни в зовнішності, а тим паче на пластичні операції. Співак дотримується принципів, що зовнішність має бути природньою. Катерина поважає думку свого чоловіка, тож не тисне на нього.

"Він мені показав фото якогось гітариста дуже старого, зморщеного, і сказав: "От я буду, як він, я так хочу, щоб все було природньо". Але я не проти, я не буду наполягати. Я прошу і мені не вказувати, що робити, і при цьому я можу сказати свою думку і все на цьому ми закінчили", - сказала Реп'яхова.

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Обезьяна редкой породы": звезда Instagram Настя Покрищук в одних трусах испугала турков своим изуродованным лицом

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости